PRIVACY POLICY COMPLIMENTS 

We treat your personal data confidentially. In the following, we explain how we use the personal data that you provide in connection with the ordering procedure, and your use of Compliments.dk in general. Collection of personal data In order to shop on Compliments.dk, we collect personal data such as:

 ·         your full name

 ·         your home address 

 ·         your phone number 

 ·         your e-mail address   

The use of personal data Personal data are collected and will be used in connection with:
1) The execution of orders on Compliments.dk 
2) The sending of order confirmations 
3)The sending of goods Complaints Returns 
4) The execution of payments in connection with orders on Compliments.dk. 
5) Payment information in connection with the verification and execution of payments.   

Data are transmitted in encrypted format and in accordance with industry standards.   

Security 
We have implemented security measures to ensure that our internal procedures meet our high security policy standards. Accordingly, we endeavor to protect the quality and integrity of your personal data.   

Access to your personal data, etc. 
You have a right of access to the data processed about you, subject to certain statutory exceptions. Furthermore, you can object to the collection and further processing of your personal data. In addition, you have the right to correct your personal data, if necessary. For any corrections please contact our Customer Service by e-mail; hello@compliments.dk.  


CONTACT 
Your feedback is important to us so please contact us for any questions or comments: 

Compliments Gartex A/S 
Vesterballevej 10 
7000 Fredericia 
Denmark 
E-mail: hello@compliments.dk 
Phone: + 45 7624 0666 



LOGSTATISTIK  

Logstatistik bruges på Compliments.dk og betyder at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvordan besøgende bruger vores website. På Compliments.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet for dig som bruger. Vi ønsker at dit besøg hos os skal være så relevant som muligt og vil gøre vort yderste for, at vise dig netop de produkter du foretrækker. For at du kan indgå en aftale med os via webshoppen, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer 
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt give den bedst mulige service i fremtiden. Personoplysningerne registreres hos Compliments.dk og opbevares i min. 5 år (iht. bogføringsloven). Vi opbevarer eller transmittere ikke kundeoplysninger krypteret. Betalingsoplysninger transmitteres naturligvis krypteret. Oplysninger afgivet til Compliments.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger, du ikke selv har afgivet. Jf. persondataloven har du som registreret hos Compliments.dk, ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ligeledes ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gartex A/S via e-mail hello@compliments.dk. 

KONTAKT 
Du er altid velkommen til at kontakte Compliments, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.      

Compliments Gartex A/S  
Vesterballevej 10  
7000 Fredericia 
Danmark    
hello@compliments.dk   
+45 7624 0666 alle hverdage mellem kl. 10-15