I mere end 20 år har Gartex været en af de førende danske leverandører af metervarer til gardiner til private hjem og kontraktmarkedet.  

I tæt partnerskab med få udvalgte væverier i Europa designer og udvikler Gartex hver sæson nye kollektioner under brandet Gartex Living. Altid med funktionalitet og æstetik i højsæde. Vi søger konstant innovation og viden for at kunne levere den bedste service og vejledning til vores kunder.

Gardiner er en af tidens helt store trends. Transparente lounge gardiner holder solens skarpe stråler ude samtidig med at lyset bliver lukket ind på smukkeste vis. Tungere metervarer skaber hygge og god akustik i alle rum og i dit soveværelse kan den gode nats søvn sikres ved bløde mørklægningsgardiner.

Hver Gartex Living kollektion består af delikate teksturer i utallige farver sammen med smukke prints og jacquard vævede metervarer. Flotte designs til badeforhæng i eksklusiv antibakteriel kvalitet er altid en del af kollektionerne. Badeforhæng kan altid farve koordineres med vores Compliments håndklæder og bademåtter.

Vi tilbyder syning og polstring i tæt samarbejde med danske partnere og dermed en nem og praktisk totalløsning for vores mange forhandlere.  

Køb dit Gartex Living gardin hos en forhandler tæt på dig. Ingen salg til private.

Kontakt os for information om din nærmeste forhandler.

GARTEX A/S

Vesterballevej 10

7000 Fredericia  

Danmark

e-mail info@gartex.dk 

tel. +45 7624 0666